Borduren

Workwearhouse verzorgt voor uw bedrijfskleding de borduring. Als eerste wordt de opdruk vakkundig aangemaakt in de software waarbij de opdruk wordt aangepast aan de precisiesteek van de borduurmachine. De kledingstukken worden op een ring gespannen met een vlies eronder. De ring met het kledingstuk gaan onder de borduurmachine met tot wel 16 kleuren! Vrijwel elk kledingstuk is te voorzien van een borduursel. Door de aanmaakkosten van het logo is borduren qua prijs interessant vanaf ongeveer 20 stuks. Twijfelt u of borduren interessant is? Neem vrijblijvend contact op met onze verkoopafdeling.

 


Bedrukken (flexdruk)

Bij Flexdruk wordt uit een door-en-door gekleurde folie door de plotter de opdruk uitgesneden. Handmatig wordt vervolgens de overtollige folie verwijderd. De gepelde opdruk wordt d.m.v. warmte en druk overgebracht op het kledingstuk. Met Flexdruk is het mogelijk om een zeer kleine oplage te bedrukken. Dit kan al vanaf 1 stuk! Voor grotere aantallen is Flexdruk niet interessant. Hiervoor is transferdruk de betere manier van bedrukken. Kleine details kunnen niet in Flexdruk worden uitgevoerd. Met Printflex kan dmv solvent inkt op de Flexdruk full-colour worden geprint en contour worden uitgesneden om deze vervolgens ook met warmte en druk aan te brengen op het kledingstuk.


Bedrukken (Transferdruk)

Bij Transfer druk wordt uitsluitend de inkt door middel van warmte en druk op het kledingstuk over gebracht. Hierdoor is de opdruk een stuk dunner dan een Flexdruk en hierdoor ook minder voelbaar tijdens het dragen. Met Transferdruk kunnen zelf zeer kleine details worden uitgevoerd. Transferdruk is vanwege de opstartkosten interessant vanaf 25 stuks. Indien u dit wenst houden wij enkele transfers op voorraad om in het geval van een nabestelling snel te kunnen leveren. De Transfers kunnen in meerdere kleuren worden uitgevoerd.