Werkkleding wordt intensief gebruikt en moet daarom van hoogwaardige kwaliteit zijn. Wij hebben door de jaren heen veel merken werkkleding uitgeprobeerd en zijn zo op twee merken gekomen waar wij volledig achterstaan en graag aan onze klanten adviseren.

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij adviseren u graag vrijblijvend om tot de beste keuze te komen.

 

DASSY staat voor professionele werkkledij, vakkundig ontworpen voor professionelen uit diverse sectoren zoals de bouw, wegenbouw en logistiek. Kies uit een compleet gamma aan werkkleding dat garant staat voor kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Dit zijn de kernwaarden waarop al onze collecties verder bouwen.
Kwaliteit rijmt met duurzaamheid
DASSY professional workwear staat synoniem voor duurzame werkkledij die u een langdurige bescherming biedt tijdens uw werk. Kortom, de essentie voor elke professional. Om een maximaal kwaliteitsniveau te garanderen, zet DASSY zich onophoudelijk in opdat elk stuk werkkledij dat het DASSY label draagt aan de strengste eisen zou voldoen. Ook de keuze voor een kwalitatieve afwerking leidt tot een waardevol product. Zo kiest DASSY bijvoorbeeld voor drienaaldstiksels en de extreem slijtvaste Cordura® stof om de werkkledij nog verder te versterken. Zorgvuldige selecties als YKK ritsen en reflecterende banden van 3M Scotchlite™ in hoge zichtbaarheidswerkkledij vormen eveneens een toegevoegde waarde. Op die manier kunt u van elk DASSY model verwachten dat deze aan al uw professionele vereisten voldoet.
Functionaliteit en comfort op de werkvloer
DASSY werkkledij wordt van naald tot draad vakkundig ontworpen vanuit de specifieke werksituatie van de gebruiker. Daarom voldoet deze werkkledij aan de wensen van de professional inzake functionaliteit, veiligheid, gebruiks- en onderhoudsgemak.

 

 


 

Met meer dan 110 jaar ervaring in kwaliteit en service is Portwest uitgegroeid tot een wereldwijd toonaangevend bedrijf in het ontwerpen en produceren van stijlvolle, comfortabele, kwalitatief hoogwaardige werkkleding die voldoet aan internationale normeringen.

Portwest luistert zorgvuldig naar onze klanten en zijn altijd bezig de kwaliteit van onze lijnen te verbeteren door nieuwe ontwerpen, nieuwe materialen en nieuwe technieken op onze producten toe te passen. De uitgebreide en unieke lijn werkkleding, veiligheidsschoenen en PBM producten beschermen dragers over de gehele wereld in de diverse industriën waaronder de olie- en gas, las, mijnen, landbouw, transport, chemische, bouw, op- en overslag, productie en nog veel meer. Portwerst is specialist in het beschermen tegen mogelijke risico’s waaronder vlammen, vlamboog, chemicaliën, gesmolten metaal, hitte, koude, zichtbaarheid, regen en ESD. Met een wereldwijde distributie vanuit het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Polen, Dubai, Australië en de Verenigde Staten, productie faciliteiten in Bangladesh en China, klantondersteuning in meer dan 120 landen, is Portwest uniek gepositioneerd om kwaliteitsverbeteringen door te voeren en kosten te besparen op ieder niveau van het productie- en distributieniveau naar onze klanten. Het grote team wereldklasse ontwerpers, specialisten in vlamvertragende werkkleding, HiVis werkkleding, beschermende schoenen, handschoenen en PBM’s zijn continue bezig om nieuwe producten te ontwerpen om aan de veranderende vraag van de gebruikers te voldoen in alle industriën.