Kleding voor horeca toepassingen kent specifieke eigenschappen en toepassingen. Workwearhouse heeft naast de specifieke horeca kledingmerken ook een selectie van andere merken gemaakt met kledingstukken die voldoen aan horeca eisen. Hierbij valt te denken aan een langer overhemd, een overhemd met een borstzak of mouwophouders. Daarbij is het industrieel reinigen of de mogelijkheid om de kleding op 60 of zelfs 90 graden te wassen essentieel voor horeca kleding.

 

Leiber is afkomstig uit Duitsland en dat wilt zeggen een product van kwaliteit, we kennen immers allemaal de uitspraak ‘Deutsche Gründlichkeit’. Wij zijn er trots op om dit product te mogen aanbieden, een merk wat al meerdan een halve eeuw geproduceerd wordt. Ervaren en bekwaam personeel en een hoge technische standaard garanderen de beste kwaliteit van Leiber haar producten.

Klantgericht denken en handelen is hun werkwijze!
Kleding moet veel doorstaan, dus ze verwerken voor u met geselecteerde merk stoffen die voldoen aan uw hoge kwaliteitseisen.
High-class kleding bevordert niet alleen het welzijn van de werknemers, maar ook de reputatie van uw bedrijf. Het is uw bedrijf.