Heb je voor een feestje een t-shirt nodig of een polo voor een beurs? Met de selectie Promotionele kleding die Workwearhouse heeft samengesteld is er voor elke gelegenheid en voor elke opdruk een gewenste outfit samen te stellen.Vanaf slechts een enkele euro of een enkel stuk heeft u al een gepersonaliseerd kledingstuk bij Workwearhouse.

KARIBAN staat bij ons hoog in het vaandel. Al jarenlang verkopen wij dit kwaliteitsmerk met een divers assortiment aan onze klanten.
Kariban restyled het gebruikelijke promotionele textiel voor zowel zakelijke- als vrijetijdskleding. Getailleerde snits, aandacht voor details, breed kleurenpallet en items voor dames, heren en kids. Kariban producten bieden creatieve oplossingen op maat om tot volledige gepersonaliseerde items te komen. Dit jaar introduceert Kariban: Basic +, een collectie van t-shirts, polo’s, sweatshirts gesneden en genaaid voor, hoe kan het ook anders, een trendy look! Een andere grote innovatie is de Kariban Organic collectie, gecertificeerde OCS en erkrijgbaar in 11 kleuren (waaronder hele leuke gechineerde kleuren). Origineel, trendy en casual, de Kariban style inspireert tot vrijheid !

 


 

Al 21 jaar is deze België afkomstige textielfabrikant toonaangevend in veel verschillende bedrijfssegmenten. B&C is onze prijsbewuste keuze op het gebied van promotionele kleding. De stof is een beslissende factor. Daarom heeft B & C van meet af aan voor ringgesponnen katoen gekozen.
Bij de keuze van de stoffen heeft B & C compromis nooit een schijn van kans gegeven, omdat ze weten dat ringgesponnen katoen de beste kwaliteit biedt voor bedrukking en aangenamer aanvoelt. Zodoende hebben wij de Europese markt geïnspireerd